Blog

One jeepers stood owing and narrow while among that orca thanks.

Van tuinhuis tot totaalconcepten

Van der Jeught OutsideWoodworks, zo’n vijfentwintig jaar geleden gestart als eenmanszaak, is intussen uitgegroeid tot een heus familiebedrijf, een huis van vertrouwen, gespecialiseerd in op maat ontworpen tuinschrijnwerk van topkwaliteit. Zaakvoerder Gino is het creatief en productietechnisch talent. Hij begeeft zich het liefst in zijn productieateliers en leidt de werven in goede banen. Zijn broer Henk is eind 2013 in de zaak gekomen en verzekert de administratieve en zakelijke opvolging.

Het is een solide marktspeler in ontwikkeling en coördinatie van totaalconcepten voor buitenschrijnwerk

In de loop der jaren heeft Van der Jeught OutsideWoodworks zijn aanbod gediversifieerd. Het is een solide marktspeler in ontwikkeling en coördinatie van totaalconcepten voor buitenschrijnwerk. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Elke houtontwerp krijgt een eigen karakter of het nu over een romantisch prieel, een functionele carport, een sauna of pool house in een strakke hedendaagse stijl of een statische villapoort gaat. Wie van plan is een houten bijgebouw te plaatsen kleiner dan 40m² hoeft geen beroep te doen op een architect. In dit geval is het gespecialiseerd en technisch advies van OutsideWoodworks een extra troef.

Kort op de bal spelen

Van der Jeught Outside Woodworks is voortdurend begaan met innovatie, zowel op het vlak van nieuwe creaties als qua productietechnieken. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in zijn toonzaal, atelierruimte en machinepark. Van der Jeught OutsideWoodworks coördineert de werken van het prille begin tot de oplevering: vanaf het graven en gieten van funderingen, het plaatsen van de constructies inclusief bevloering, het isoleren en bekleden van binnenwanden tot het leggen van tegelpannen. Al deze werken worden in eigen beheer uitgevoerd.

Door hun jarenlange expertise hebben Gino en Henk inzicht in de juiste verhoudingen om aan elke houten constructie de juiste expressie te geven, rekening houdend met de mogelijkheden en wensen van de klant.

Voor het plaatsen van EPDM-daken en koperen of zinken dakgoten wordt een beroep gedaan op een vaste loodgieter. Voor de inwerkingstelling van motors en videofonie-sets van geautomatiseerde poorten werkt OutsideWoodworks samen met een vaste elektricien. Voor combinaties hout-staal, b.v. gepoederlakte stalen poorten bekleed met hardhout wordt samengewerkt met het staalconstructiebedrijf naast de deur.

Door die lokale samenwerkingen worden alle werkzaamheden ononderbroken op elkaar afgestemd. Voor de klant biedt dit alleen maar voordelen: competitieve tarieven en korte productie- en levertermijnen. Het vakmanschap van Van der Jeught is bij tuinarchitecten niet onopgemerkt voorbij gegaan. Tuin- en landschapsarchitect Dominique Eeman  schakelt Van der Jeught geregeld in voor grote projecten.

Inspirerende toonzaal

In de nieuwe derde loods waarmee het bedrijf in 2015 tot een totale indoor-oppervlakte van maar liefst 1.450 m2 werd uitgebreid, is het gedeelte vooraan omgebouwd tot een showroom van 180 m2. Deze extra overdekte belevingsruimte is een mooie aanvulling op het bestaand outdoor showpark. In een aangenaam kader komen de nieuwste ontwerpen in hoogwaardig en exotisch hardhout (met duurzaamheidsklasse I) zoals afrormosia en padouk nog beter tot hun recht.

Die toonmodellen kunnen allemaal uitgevoerd worden of een bron van inspiratie zijn voor de klant die er een eigen toets aan wil geven.De showroom fungeert ook als toonzaal voor Nyche, verlichtingsarmaturen in landelijke stijl van eigen bodem die Van der Jeught met zijn houtconstructies combineert.

Voor gespecialiseerd op maat tuinschrijnwerk – van creatie tot installatie – slechts één adres!

Write a Reply or Comment