Blog

One jeepers stood owing and narrow while among that orca thanks.

Een hart voor hout

Niemand die er nog aan twijfelt: hout is een dankbaar en geliefd materiaal in de bouwsector. Het zorgt voor warmte en gezelligheid, zeker in de koude wintermaanden.Wie wil er dan geen sauna om heerlijk te ontspannen? Of wie wil er zich na een drukke dag niet eventjes terugtrekken in de poolhouse? Hout zie je ook steeds meer verschijnen in terrassen, carports, poorten of pergola’s. Om al je tuinschrijnwerk zorgeloos te laten verlopen, kan je beroep doen op een specialist. Van der Jeught Outside Woodworks is zo’n specialist met een passie voor hout.

Het verhaal van Van der Jeught OutsideWoodworks leest als een sprookje. Toen Gino Van der Jeught de werkzaamheden aan zijn eigen huis had beëindigd, wou hij er graag nog een tuinhuis bij. Aangezien het budget op was, ging hij zelf met enkele latten hout aan de slag. Het resultaat mocht blijkbaar gezien worden, want meteen daarna plaatste zijn buurman een bestelling. Gino besliste om er twee te maken en zette de andere te koop in de regionale krant.Opnieuw was die meteen verkocht. Gino had de smaak nu te pakken en al vrij vlug startte hij in bijberoep:Van der Jeught OutsideWoodworks was geboren.

Nu, twintig jaar later, telt het bedrijf vijf werknemers, beschikt over 1450 vierkante meter aan loods en toonzaal en zag het zijn activiteiten gevoelig uitbreiden. Twee jaar geleden kwam ook broer Henk in de zaak om de druk wat weg te nemen, hij neemt het kantoorwerk voor zijn rekening. De twee vullen elkaar perfect aan. Met daarnaast Maddy DeWaele – de echtgenote van Gino – die zich over de boekhouding ontfermt, mogen we Van der Jeught OutsideWoodworks als een echt familiebedrijf catalogeren.

De activiteiten zijn de tuinhuizen al lang ontgroeid. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd naar een specialist voor alle tuinschrijnwerk.

De activiteiten zijn de tuinhuizen al lang ontgroeid. Door de jaren heen is het bedrijf geëvolueerd naar een specialist voor alle tuinschrijnwerk. Of het nu gaat om poorten – van voetgangerspoortjes tot geautomatiseerde draai- en schuifpoorten met ondergrondse technieken en videoparlofonie – , terrassen, prieeltjes, carports of bijgebouwen allerhande (sauna’s of poolhouse), Van der Jeught OutsideWoodworks werkt steeds met hoogwaardige en duurzame houtsoorten. De meest voorkomende zijn afromosia, padouk, lariks en eik enerzijds en verduurzaamd RND hout anderzijds.

Het mag duidelijk zijn dat je bij Van der Jeught OutsideWoodworks voor alles terecht kan. Van een kleine ingreep tot een totaalconcept voor uw tuinontwerp, voor elke opdracht stellen ze hun jarenlange ervaring en liefde voor het vak ten dienste van hun klant. Door aan elk project hun eigen specifieke accenten toe te voegen, maken ze elk ontwerp uniek. Net dat wordt door de klanten geapprecieerd en onderscheidt hen van de rest. Door hun vakmanschap zijn ze ook opgemerkt door architecten en tuinarchitecten met wie ze graag samenwerken voor grote projecten.

Deze realisaties worden gekenmerkt door een perfecte integratie van het houtwerk in alle tuinconcepten.

Sinds kort mogen ze zich ook exclusief regioverdeler noemen van het verlichtingsgamma van het merk Nyche. Dit en een staal van al hun kunnen, kan je nu komen bewonderen in de nieuwe binnenshowroom van 180 vierkante meter. Van der Jeught OutsideWoodworks wil zich ook niet binden aan één bepaalde stijl. In hun showroom vind je zowel een bijgebouw in landelijke stijl als een moderne poolhouse met bar en terrasvloer in de van nature koraalrode padouk.Wie van hout en van een gepersonaliseerde aanpak houdt, is hier aan het juiste adres.

Write a Reply or Comment