Blog

One jeepers stood owing and narrow while among that orca thanks.

Verfraai uw woonst met tuinschrijnwerk op maat.

In tijden dat centen op de bank of de beurs nog maar weinig opbrengen of zelfs geld kosten, kiezen veel mensen voor een investering in hun woonomgeving. Wie een statige, al dan niet geautomatiseerde houten poort overweegt, een prachtig houten bijgebouw of enig ander kwalitatief tuinschrijnwerk, raden wij een bezoek aan Gino Van der Jeught OutsideWoodworks aan. Op 28 en 29 maart zijn het immers opendeurdagen in Gino’s ateliers en showpark in Adegem, naar aanleiding van een indrukwekkende uitbreiding.

Uitbreiding

Het bestaande openluchtshowpark van Gino Van der Jeught is zopas uitgebreid met een showroom van bijna 100 m2. Ook de bestaande fabriekshallen werden uitgebreid waardoor het totale oppervlak van de bedrijfsgebouwen nu 1450m2 bedraagt. Het nieuwe overdekte gedeelte toont een modern bijgebouw met bar, naast een 8-tal houten poorten, waarvan 2 geautomatiseerd. Deze constructies komen bovenop de bestaande, met onder meer enkele landelijke bijgebouwen, en zo heeft u een goed overzicht van het kunnen van Gino’s team.

Ervaring

GinoVan der Jeught OutsideWoodworks zorgt ervoor dat uw poolhouse, villapoort,terras, tuinhuis, carport of ander tuinschrijnwerk op maat naadloos aansluit bij uw woning, tuin en persoonlijkheid. Met meer dan 20 jaar ervaring met vakwerk in hout en talloze realisaties in binnen- en buitenland beschikt dit bedrijf over de nodige competenties om ook uw project te doen slagen. Door de kwaliteit van het aanbod heeft het bedrijf goede contacten opgebouwd met architecten en tuinarchitecten, met wie dan ook goed wordt samengewerkt.

Dit alles maakt dat u kunt vertrouwen op het vakmanschap.

Van der Jeught komt tegemoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. Het bedrijf maakt hiervoor uitsluitend gebruik van duurzame materialen. Alle houtwerk wordt op de meest gepaste wijze geïntegreerd in het totaalconcept van uw huis en tuin. Daarvoor wordt uw project vooraf zeer grondig besproken en voorbereid. Het ontwerp wordt uitgewerkt door een architect, door de klant zelf of door GinoVan der Jeught OutsideWoodworks. Vervolgens helpen zijn vaklui al uw tuindromen tot in de puntjes te realiseren.

Write a Reply or Comment