Blog

One jeepers stood owing and narrow while among that orca thanks.

Nieuwe poortmodel viel enorm in de smaak tijdens de tuinbeurs

Van der Jeught OutsideWoodworks uit Adegem is zo’n 20 jaar terug begonnen als de vlijtige éénmanszaak van Gino Van der Jeught. Ondertussen groeide het bedrijfje uit tot een gezonde en innoverende kmo in deWest-Vlaamse regio. Vorig jaar opende een gloednieuwe werkplaats met bijhorend toonpark voor het betere tuinschrijnwerk, en Gino’s broer Henk stapte mee in de zaak. Tijdens de vorige editie van KortrijkTuinxpo oogstte het bloeiende bedrijf bijzonder veel succes met een nieuwe lijn van villapoorten.

Moderne en landelijke poort in één. Het nieuwe poortmodel van Van der Jeught Outside Woodworks viel enorm in de smaak tijdens de tuinbeurs. Geen wonder, want het is dan ook een juweeltje in houtwerk:de poort oogt heel modern maar past ook wonderwel bij landelijker woningen.

Ze is opgebouwd uit latjes van 3 bij 2 cm die tussen 2 pilasters of zuilen zijn aangebracht én ze kan naadloos worden uitgerust met videofonie en parlofonie.De poort is geheel uitgevoerd in padoek van duurzaamheidsklasse 1, een houtsoort die prachtig egaal vergrijst en zeer vormstabiel is – en dus amper ‘zet’.
Kwaliteit en groei Henk Van der Jeught vertelt:

“Wij plaatsen ook terrassen in padoek, en dat met planken van 3 cm dik, 19 cm breed en een tussenvoeg van maar 3 mm. Dat is héél weinig. Met padoek kun je dat doen, met ipé bijvoorbeeld niet.We gebruiken ook vaak afrormosia voor onze tuinconstructies. Deze houtsoort vergrijst nog mooier en is zachter van textuur.”

“Alles wat hier gemaakt wordt, is puur maatwerk. Standaard-maten kennen wij niet.”

Henk heeft de passie van broer Gino duidelijk al Maatwerk houten poorten en meer goed te pakken. Enkele maanden terug heeft hij zijn job als bouwkundig ingenieur opgezegd om mee in OutsideWoodworks te stappen. Gino kan zich nu volop richten op de verkoop en de opvolging van het atelier en de werven, terwijl zijn broer instaat voor de offertes en de productietekeningen. Zo krijgt de groei van het bedrijf er vast nog een flinke boost bij. Maatwerk poorten en meer Van der Jeught OutsideWoodworks gaat geen enkele uitdaging uit de weg om collega’s uit de wereld van het tuinschrijnwerk een stapje voor te blijven met specifieke accenten en puur maatwerk.

Of u uw tuinomgeving nu wilt verfraaien met authentiek houtwerk in moderne of landelijke stijl, met een poort die klasse uitstraalt of met een bijzonder terras, bijgebouw, carport of prieel, de broers Van der Jeught en hun team werken uw tuindroom uit in stijl.

Hier wordt steeds gezocht naar de perfecte integratie van alle houtwerk in uw buitenomgeving.

Write a Reply or Comment